Masaje Infantil

La proposta de massatge infantil de Can Fogarada és a càrrec d’Horeta Llarga. Horeta Llarga és un espai d’acompanyament a la maternitat i la criança amb temps i respecte gestionat per n’Elisenda Costa, educadora social especialitzada en família, assessora de lactància i doula.

El massatge infantil és una eina molt poderosa que tenim les famílies per gaudir de la criança al mateix moment que enfortim el vincle amb els nostres fills. Com deia Frederick Leboyer, el Massatge infantil és nutrició, igual que l’alimentació que surt dels nostres pits o la que oferim als nostres fills.

Als tallers de massatge infantil per famílies podeu aprendre diferents eines: la proposta de massatge infantil de l’associació internacional de massatge infantil, la tècnica metamòrfica (per adults i infants), els massatges per reviure el naixement, estiraments suaus per anar preparant el desenvolupament psicomotriu del bebè, etc. Alhora, aprofundim en conèixer a fons els beneficis del massatge infantil i concretem consideracions importants a tenir en compte abans de començar. I a Can Fogarada teniu la opció d’aprofitar l’ocasió per començar a jugar amb la música i estimular els sentits del vostre bebè.

Com a educadora, m’agrada ser motivadora de crear l’hàbit del massatge infantil a les rutines familiars dels/de les que participeu als tallers. I si els pares també senten curiositat, el massatge és una gran eina per facilitar moments íntims pare-bebè per anar-se coneixent i vinculant.

Podeu conéixer millor la proposta a www.horetallarga.com . M’agradaria regalar-vos aquest poema per animar-vos a enamorar-vos de l’art del massatge infantil.

Sí.Pero me dirás, ¡esto lleva su tiempo!

Como siempre, el maldito tiempo es el problema.

O, más bien, el misterio.

Pues curiosamente, al final el tiempo siempre alcanza.

¡El Tiempo!

Para profundizar en cualquier arte, se necesita tiempo.

Porque en todo arte hay una técnica. Que hay que aprender y dominar.

Técnica y aprendizaje son cuestiones a largo plazo.

Técnica, aprendizaje: un día los dejamos atrás, los olvidamos

y llegamos a…algo,

que solo pertenece al arte.

¡Y que siempre ha estado ahi!

Frederick Leboyer (al llibre Shantala)