Descripción:

Treballar el cos i el moviment és una eina fantàstica per coneixe’ns alhora que és desperta la creativitat individual i de grup.

El nin, per naturalesa, és creatiu, així que simplement s’ha de aportar un espai òptim per desenvolupar aquesta energia inherent a la seva naturalesa i que aquesta es desplegui i alliberi, fent de tot plegat un viatge plaent i gustós. Però no només estan més connectats amb la seva creativitat; un nin, per naturalesa, té la respiració col·locada i neta, els seus moviments són orgànics, les parts es reorganitzen de manera economica i senzilla en un tot fluid i harmònic, els adults, normalment, per aconseguir això, hi hem de fer un treball constant i posar-hi consciència.

A les meves classes no ensenyo tècnica de cap disciplina de dansa, sinó que facilito camins cap a l’escolta del cos i les seves necessitats. Cóm està avui el meu cos? Quina necessitat té avui el meu cos de moure’s?  Seguir aquesta necessitat ens dur a respectar-nos, a més de treballar des de el plaer, aconseguim que el moviment sigui autèntic i regenerador. Sempre treballo des de el SI, això vol dir que no hi ha res que estigui malament, no és un ensenyament que parteix des de el «corregir», sino de posar en valor cada cos com a únic, amb ritmes i energies diferents, posant la mirada en allò que funciona i flueix, allò genuí com a potència.

Objetivos:

  • Despertar la creatividad individual y de grupo
  • Escuchar nuestro cuerpo y sus necesidades de movimiento


Duración:

  • 50 minutos cada sesión, 1 día a la semana

Hora:

  • ACTUALMENTE, DEBIDO A LA SITUACIÓN POR COVID 19 ESTE TALLER NO ESTÁ DISPONIBLE.

    EN CASO DE ESTAR INTERESADO, CONTÁCTANOS Y TE MANTENDREMOS INFORMADO CUANDO PODAMOS VOLVER A IMPARTIRLO.

Precios:

  • 135€ el trimestre de 11 clases


tipo: danza
edades: 4 - 6, 7 - 12
dias: miércoles


Categorías:

0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *